Δείπνο, Καλωσόρισμα προς τιμή του πρώτου Κύπριου Νομπελίστα Χριστόφορου Πισσαρίδη με την ευκαιρία της αποδοχής του να γίνει μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Ιδρύματος Νέμιτσας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Νέμιτσας παρέθεσε δείπνο προς τιμή του Νομπελίστα Χριστόφορου Πισσαρίδη και της συζύγου Rachel στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012.

Σε σύντομο χαιρετισμό καλωσορίσματος, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Τάκη Νέμιτσας ευχαρίστησε τον Νομπελίστα για την αποδοχή του να γίνει μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Ιδρύματος Νέμιτσας. Επιπλέον, τον προσκάλεσε να στηρίξει και να αναμιχθεί στις δραστηριότητες του Ιδρύματος με κάθε δυνατό τρόπο που ο ίδιος θα ήθελε.

Με τη σειρά του, ο Νομπελίστας Πισσαρίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου και εξήρε τη συνεισφορά του Ιδρύματος στην επιστημονική ανάπτυξη του τόπου. Ο Νομπελίστας επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει το Ίδρυμα Νέμιτσας να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του, με τη χρήση της εκτενούς πείρας και γνώσεών του από παρόμοια Ιδρύματα στα οποία συμμετέχει.

Ένα κοκτέιλ πάρτυ μίας περίπου ώρας προηγήθηκε του δείπνου, όπου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι σύζυγοί τους είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τον Κύπριο Νομπελίστα και τη σύζυγό του. Το δείπνο το ίδιο συνοδεύτηκε με ζωντανή μουσική πιάνου. Η επιτυχής δε οργάνωση του δείπνου έγινε με εξαιρετική επιμέλεια από το ξενοδοχείο Four Seasons.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το γεγονός στο βίντεο και της φωτογραφίες που ακολουθούν πιο κάτω!